Nagels enzo Miranda

Het adres voor nagels en beauty 

Ik bekijk tijdens de afspraak de huid en pas daar de producten op aan!

Mini facial

Bij deze behandeling worden uw wenkbrauwen geëpileerd, krijgt u een oppervlakte reiniging met een lichte scrub erin een lekker maskertje en natuurlijk word er afgesloten met een fijne creme. in een half uur bent u heerlijk verfrist en heeft uw huid even een lekkere oppepper gekregen.

Mini facial +

Wilt u ook de bovenlip geharst hebben en de wimpers geverfd? Kies dan voor de mini facial +. Bij deze behandeling zit namelijk epileren en verven wenkbrauwen, verven wimpers en harsen bovenlip of kin of wangen. Mocht er ergens een verdwaalde milia of mee-eter zitten dan haal ik deze natuurlijk ook even weg.

Basic facial

Bij de basic ga ik na het oppervlakkig reinigen van de huid de wimpers en wenkbrauwen verven en epileren en harsen waar nodig. Ook ga ik de huid lekker scrubben of peelen en krijgt u een massage met massage creme of een ampul en daarna volgt een lekker masker en uiteraard de creme.

Basic +

Als extra bovenop de basic facial zit bij deze behandeling een diepte reiniging. Ik ga dus rustig tijd nemen om zo veel mogelijk onzuiverheden van de huid weg te halen. Deze behandeling is dan ook geschikt voor een onzuivere/acne huid.

Golden beauty booster

Dit is een behandeling specifiek voor de huid met de diepere gezichts plooien en rimpels. De retin gold line is onder andere gemaakt om de huid te stimuleren om collageen en elastine te produceren. Het helpt de huidteint te verbeteren en spreekt alles in de huid aan om deze te revitaliseren en de huid er jonger uit te laten zien. De behandeling is in zijn geheel gefocust op dit doel.

Exclusiv spa treatment

Wil je jezelf eens helemaal verwennen? Kies dan deze uitgebreide behandeling met alles erop en er aan. U word compleet in de watten gelegd en gaat helemaal ontspannen en verzorgd de deur weer uit. Naast een volledige gezichtsbehandeling met alles erop en eraan krijgt u ook nog een lekkere hand pakking en voetpakking inclusief korte hand en voet massage.

Hotstone rug massage

Bij deze massage met hete stenen word de volledige rug gemasseerd van nek tot stuit worden de spieren onder handen (of stenen) genomen.

Hotstone massage

Deze versie van de hotstone massage neemt ook de achterkant van de benen en de armen mee. U komt na deze massage helemaal ontspannen uit de stoel.

Rug pakking en diepte reiniging of massage

U krijgt een speciale pakking op uw rug die word afgedekt met folie en een deken zodat de werkzame stoffen optimaal hun werk kunnen doen. In de pakking zit ook een stof die ervoor zorgt dat de dode huidcellen loslaten en door de warmte gaan de poriën lekker open staan waardoor eventuele onzuiverheden makkelijker weg gehaald kunnen worden. Heeft u veel  mee-eters en pukkeltjes op uw rug dan kiest u na de pakking voor een diepte reiniging. heeft u geen onzuiverheden dan doe ik een lekkere massage van de rug.

Lash lift inclusief verven

De lashlift is als het ware een permanent voor de wimpers. Door middel van speciale vloeistoffen worden de wimper gekruld en blijven deze tot wel 8 weken mooi in hun krul staan (afhankelijk van hoe snel de wimperhaartjes wisselen) Om het resultaat helemaal af te maken worden de wimpers geverfd waardoor u geen mascara of wimperkrultang meer nodig bent.

Henna brows

Binnenkort meer info!!