Nagels enzo Miranda

Het adres voor nagels en beauty 

Nieuwe set de luxe 

Door middel van sjablonen of tips maak ik een verlenging met gel, invicta of acryl. Bij de luxe set kunt u kiezen voor inlay nagels of een mooie inlay french. Glitters, kleuren of marble nails. Nailart zoals stempels, stickers, decals, sugaring, pigmenten of special gels het kan allemaal evenals simpele handgeschilderde art. One stroke bloemen, swarofski kristallen en swarofski pixie zit er niet bij in. Hiervoor word een meerprijs in rekening gebracht.

Bij de nabehandeling de luxe zit alle bovengaande in exclusief eventueel opnieuw verlengen van de nagels.

Nieuwe set basic

 

Door middel van sjablonen of tips maak ik een verlenging met gel, invicta of acryl. Hieroverheen kunt u kiezen voor bijvoorbeeld glitters of een mooie kleur. Houd u het liever iets neutraler? dan kunt u ook kiezen voor een nude een french manicure of een babyboom. (voor colorboom, colorombre of nailart word een meerprijs van €5,- gerekend)


bij de basic nabehandeling zit bovengaande in exclusief eventueel opnieuw verlengen van de nagels.

Set op eigen nagel


Afhankelijk van de conditie van de nagels kiezen we voor gel, invicta of acryl als versteviging op de eigen nagel. Hieroverheen kunt u kiezen voor bijvoorbeeld glitters of een mooie kleur. Houd u het liever iets neutraler? dan kunt u ook kiezen voor een nude een french manicure of een babyboom. (voor colorboom, colorombre of nailart word een meerprijs van €5,- gerekend)

Gelpolish

Uit mijn bijna 100 kleurstalen kunt u 1 of meerdere kleuren kiezen die u graag op de nagels wilt hebben. Deze breng ik aan met een base en een verstevigende base onder de kleur. Hierdoor worden de nagels mooi egaal en stevig en scheuren of breken de nagel niet meer en kunnen ze dus lekker groeien. Nieuwe gelpolish raad ik aan eens per 4 weken. (afhankelijk van hoe snel de nagels groeien.)

Manicure

Wilt u niets op de nagels maar gewoon een lekkere verzorging of wilt u naast een andere behandeling gewoon even een extra verwenmoment? Tijdens een manicure behandeling verzorg ik uw nagelriemen door ze los te maken en met een fijne scrub haal ik de losse velletjes weg. De nagels worden mooi gelijk en in vorm gevijld. Hierna scrub ik de hele handen en polsen. Als dit is afgespoeld breng ik een fijne handpakking of een handmasker aan wat lekker een paar minuten mag intrekken. Als laatste krijgt u een korte handmassage en sluiten we af met nagelriemolie. 


Parafine pakking

Dit kunt u als extra bij de manicure doen of gewoon lekker als losse behandeling. Nadat de handen goed gewassen zijn met een scrub breng ik een dikke laag handmasker aan waarna de handen worden gedompeld in warme parafine (vergelijkbaar met kaarsvet maar dan speciaal voor cosmetische doeleinden) als de parafine om de handen zit gaat er een zakje en een handschoen omheen zodat het lekker gaat broeien en de werkzame stoffen van het masker en de parafine lekker kunne intrekken. Na een minuut of 10 kan de parafine er weer af en volgt een korte handmassage en veeg ik het eventueel overtollige masker van de handen af. Resultaat is heerlijk zachte en verzorgde handen.

Deze behandeling is helaas nu niet mogelijk omdat ik de parafine bak niet kan desinfecteren na elke behandeling!!